Her Çeşit kuş satılr ve bütün şehirlere gönderilir
5 posters
Yazar
Konu: Her Çeşit kuş satılr ve bütün şehirlere gönderilir Ptsi Ara. 21, 2009 10:48 pm
Merhaba
Arkada?lar Her Türlü Güvercin Üretimi Yapmaktay?z ve Art?k Sat??lar?m?z Ba?lam??t?r, Bizim için ( ?L,?EH?R,YER?N?Z,YURDUNUZ) Önemli Degil Her ?ehre Güvercin Göndere Biliriz Yeter ki Siz Ciddi Al?c? Olun‘Osman ?AH?N’
Oyunlu Taklac? Sinek Güvercinleri ?ebab Miss Ç?plak Güvercin Süs Ku?lar?
Dikkat Buradan yorum yada Cevap olarak yaz? yazmay?n ilanlar kontorl edilmicektir…Sadece Msn üzerinden görü?ebiliriz Hay?rl? Günler
miro
Konu: Geri: Her Çeşit kuş satılr ve bütün şehirlere gönderilir Salı Ara. 22, 2009 8:55 am
merhaba kardeş miro ve limon
damızlık çift lazım
bide mor kafa çakmaklı iyisinden damızlık lazım
fiyat sölermisin
destek2008
Konu: Geri: Her Çeşit kuş satılr ve bütün şehirlere gönderilir Salı Ara. 22, 2009 9:33 am
oyunlu limon sarılarım var oyunlu çakmaklım var damızlık yawru alıyorum ama mor kafa türünden yok böyle bişey istersen uygun bi fiyata anlaşırız
miskici
Konu: Geri: Her Çeşit kuş satılr ve bütün şehirlere gönderilir Salı Ara. 22, 2009 12:46 pm
limon kaça bırakacan
damarı sağlammı
uygun fiyat verirsen düşünürüm bende
sipsi
Konu: Geri: Her Çeşit kuş satılr ve bütün şehirlere gönderilir Perş. Ocak 14, 2010 12:02 am
slm.ben kadir.ben oyun kuşu besliorum ve istanbulda oturuorum.bana sivas kuşlarından lazım.güzel ve sökük olcak.bana bi yardımcı olursanız sevinirim.istediğim kuşların ismini de söliyim.biz istanbulda koyu mavi;koyu çakmaklı;dumanlı;eski sabuni ve eski miskilerden olcak renkleri.biz burda böle dioruz kuşları.bu renklerde sivas kuşun varmı elinde ama orjinal sivas kuşu olcak.cvp bekliorum.no=05349354698 haber bekliorum.
En son sipsi tarafından Perş. Ocak 14, 2010 12:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
sipsi
Konu: Geri: Her Çeşit kuş satılr ve bütün şehirlere gönderilir Perş. Ocak 14, 2010 12:04 am
pardon biraz önce no yanlış yazmışım doğrusu bu;05349354698
sipsi
Konu: Geri: Her Çeşit kuş satılr ve bütün şehirlere gönderilir Perş. Ocak 14, 2010 12:05 am
pardon no yanlış olmuş doğrusu bu;05349354698
hhuseyinoran
Konu: Geri: Her Çeşit kuş satılr ve bütün şehirlere gönderilir Salı Nis. 06, 2010 1:31 pm
selam arkadaşlar ben siirtten iyi çekişi olup art arda 4-5 takla atan kuş arıyorum.satılık kuşu olan cevap yazarsa sevinirim.tşkler
Her Çeşit kuş satılr ve bütün şehirlere gönderilir