selam arkadaslar kuslarim Mardin şekeri mi mardin takla diye aldim renkleri forumda inceledim Mardin şekeri ye uyuyo dogrumudur [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
resasi
Konu: Geri: Mardin şekeri Cuma Ocak 22, 2010 4:04 pm
evet kardeş şekeri bunlar
oyunlarıda güzelse izlersin yavru alırsın gayet güzel
bol yavrular sana
mardinci
Konu: Geri: Mardin şekeri Cuma Ocak 22, 2010 4:06 pm
kaplama şekeri aynısı bende var dı oyundan kafayı yiyodu
nazar degdi uçurdum geri gelmedi çok üzüldüm valla
dayını seviyonmu
Konu: Geri: Mardin şekeri Cuma Ocak 22, 2010 4:14 pm
görünüşleri güzel damar ları nasıl bunların
kocgarbey
Konu: Geri: Mardin şekeri Cuma Ocak 22, 2010 4:20 pm
damarini bilmiyorum kuslarialdigim satici elinde miski sebab bunlar gok filan vardi bunlar satiliti acaba deim digerlerinin arasinda bunlarmi degersizdi ondanmi satti o an aklima gelip sormadim adama ama taklacilar ve adamin kumseinde kotu kus yoktu
miskici
Konu: Geri: Mardin şekeri Cuma Ocak 22, 2010 4:24 pm
kardeşim adam der ipe tak fln ama gök şebeb fln diosun o türler daha rabet görüyor şekeriye nazaran buda gerçek yani
kocgarbey
Konu: Geri: Mardin şekeri Cuma Ocak 22, 2010 4:26 pm
kardes sagol bu arada aklima gelmisken ayagina ip baglayip ucursam alisana kadar zarar verirmi kuslara
miskici
Konu: Geri: Mardin şekeri Cuma Ocak 22, 2010 4:31 pm
olurmu hiç boş bi oda bırak çekiyomu takla atıyomu bak zaten göze hoş gelir mardin boş odada
kocgarbey
Konu: Geri: Mardin şekeri C.tesi Ocak 23, 2010 12:28 am
mujde mujde 5 dk once kuslarim ciftlesti yumurtlarmi kesin tek ciftlesme yetiyomu erkek isinin bitirip inince disi kanat surerek yurudu biraz dogrumu bu hareket
kocgarbey
Konu: Geri: Mardin şekeri C.tesi Ocak 23, 2010 1:34 am
erkek otus videosu koydum sesten etkilenip yine ciftlestiler 1 saat arayla normalmi dir
kocgarbey
Konu: Geri: Mardin şekeri Salı Ocak 26, 2010 3:23 pm
miskici demiş ki:
olurmu hiç boş bi oda bırak çekiyomu takla atıyomu bak zaten göze hoş gelir mardin boş odada
kardes odada ucurdum 3 takla atti erkek pespese deil tek tek
EFS@NE
Konu: Geri: Mardin şekeri Ptsi Şub. 08, 2010 10:21 pm
kocgarbey demiş ki:
mujde mujde 5 dk once kuslarim ciftlesti yumurtlarmi kesin tek ciftlesme yetiyomu erkek isinin bitirip inince disi kanat surerek yurudu biraz dogrumu bu hareket
arkadaşım daha onların iki üç hafta çiftkeşmesi lazım bişkerede olurmu hiç eger dişinin çatısı saglamsa yumurtlmaya elverişli ise 3 hafta sonra nur topu gibi bi yumurtan olur 18 gün sonrada yumurtadan çıkarlar 1 ay sonra uçurursun yavruyu yavaş yavaş oqe .